Quasi elitair vacaturegezwets van LMH Engineering

Bijgewerkt: za 24 juli 2021 - 15:46 uur

> Start
> Vacaturegezwets

Quasi elitair
Quasi elitair

I DON'T JUST DREAM. I WORK FOR IT. HARD.
Wat een neoliberaal gezwets van LHM Engineering dat misschien wel (niets is zeker) de beste recruitment consultancy voor de engineering markt is. Men belooft: 'wij gaan jou aan de perfecte baan helpen' en komt ook nog eens met goed nieuws: 'de kans is zelfs groot dat we die baan al gevonden hebben.'

24 juli 2021
Ray Heijder
senior uitkeringsgerechtigde Participatiewet

Het gezwets belooft ook vacaturegezwets en ja hoor dat komen we tegen als we een vacaturetekst voor een accountmanager in de automotivebranche op de korrel nemen.

Je primaire doel is het cultiveren van nieuwe business met potentiële klanten, maar je zult ook uitbreiden en verdiepen relaties met een bestaand klantenbestand.

Wat een elitaire prietpraat om mee te beginnen en vervolgens in het tweede deel van de zin taalkundig te ontsporen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het onderhouden en groeien van de relatie met de huidige klantenbestand en het te bevelen-en leveren van oplossingen aan onze klanten.

Ook dit is weer quasi elitair, maar er klopt taalkundig niets van. Wat is dat voor werkzaamheid, het 'groeien van de relatie'? En leveren van oplossingen, oké daar kan ik mij iets bij voorstellen, maar het 'te bevelen\ '? Ich habe keine blasse Ahnung!

Ernaast zal je potentiële klanten lokaliseren om zakelijke kansen te creëren die resulteren in omzetgroei voor de klant.

Wat ik hieruit begrijp, is dat jij moet gaan speuren waar de mogelijke klanten uithangen die niet in staat zijn om zakelijke kansen te laten ontstaan die zorgen voor meer omzet. Nou maar hopen dat die klanten ook maar net op een wijsneus zitten te wachten.

Ik denk dat ik een te gewone jongen ben om zaken te gaan doen met LMH Engineering.


Vacature accountmanager
Bron: werkzoeken.nl