Intimidatie

Bijgewerkt: zo 13 december 2020 - 03:07 uur

Intimidatie is een handeling (of eigenlijk een verzamelnaam voor handelingen) die je verwacht bij criminelen en maffia. Helaas maken de regering en de overheid zich er ook steeds vaker schuldig aan. Dat is geen complottheorie meer, maar inmiddels door concrete (recente) voorbeelden complotpraktijk gebleken.

Wat dacht je van de toeslagenaffaire? En veel burgers zullen mee kunnen praten over intimidatie jegens hen door hun gemeente. Treurig genoeg komt dit bijna nooit goed naar buiten.

Intimidatie en de mondkapjesplicht

Ook bij de mondkapjesplicht hebben we met intimidatie vanuit de regering en de overheid te maken. Deze vindt op een sluwe, indirecte manier plaats zodat het onderzoek, wijsheid en onderscheidingsvermogen vereist om het te ontmaskeren.

De intimidatie is gericht tegen burgers waaronder ook ondernemers zoals winkeliers.

De mondkapjesplicht bij ministeriële regeling is op zich al één grote handeling van intimidatie jegens de burgerheid en doorspekt van op bluf gebaseerde bepalingen en argumenten.

Op het vlak van handhaving is de intimidatie zo mogelijk nog een graad erger. We zien hier bijvoorbeeld richting winkeliers vormen van verlammende bangmakerij en andere stemmingmakerij.

Zo denken veel winkeliers (waaronder supermarkten) dat zij een boete van € 4.000 riskeren als zij de mondkapjesplicht niet handhaven.
Zij zijn misleid, want het is niet waar. Ze zijn niet eens verplicht tot handhaven!
Zie deze brief van Ferdinand Grapperhaus die we via Ademvrij.nu hebben gevonden.

De mainstream media spelen hier een zeer kwalijke rol bij. In plaats van voor het volk te kiezen met doortastende journalistiek, heulen zij met de macht en leveren fakenews en framing.

Sociale druk

Inmiddels zijn we er door een recente ontboezeming van minister Hugo de Jonge achtergekomen wat de gluiperige agenda van de zittende regering is: zelfregulerende sociale druk.

Dat wil zeggen: krachten aanwakkeren onder de bevolking waardoor burgers elkaar gaan intimideren (‘aanspreken’) en zo het onrechtmatige regeringsbeleid zonder deugdelijke wettelijke grondslag toch kan worden uitgevoerd.

De huidige regering pleegt zodoende misdaden tegen het volk. Vroeg of laat zullen bewindslieden zoals Mark Rutte, Hugo de Jonge, Ferdinand Grapperhaus en Kajsa Ollongren hiervoor moeten worden gestraft. Niet (of niet alleen) door afrekening bij de verkiezingen in maart 2021, maar vooral door strafrechtelijke vervolging. Dat is net zo onvermijdelijk als uniek in onze moderne geschiedenis.

Gaan we die afstraffing als burgerheid met elkaar afdwingen?