Week 18 – 2021

Bijgewerkt: ma 28 juni 2021 - 11:06 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee
> Wekelijke terugkoppeling aan trajectregie

Ray Heijder stuurt weer braaf zijn wekelijkse terugkoppeling naar zijn trajectregisseur. Het was wel weer een weekje met wat gezeik met die ambtenaar. Maar goed, the show must go on!

Of het op deze manier nou echt gaat vlotten met de nominatie 'Trajectregisseur van het Jaar' is maar zeer de vraag. Hoewel, vanuit het perspectief van een net zo onbehoorlijke gemeente, doet hij het wellicht juist perfect. Alleen belanghebbende is er niet zo content mee. Daarom ook een klacht Burgers zijn leugenaars! Controle! en een aanvraag Aanvraag bevestiging/wijziging rechtspositie en rechtsverhouding.

Ray heeft er geen fiducie meer in dat rechtstreeks mailen met de trajectregisseur nou wel zo doelmatig is en gaat daat voorlopig ook niet meer doen: Mededeling adressering inlichtingen.

Eén ding heeft Ray zich opnieuw voorgenomen: hij gaat zich niet laten dwingen tot sollicitatiefraude door gemeente Apeldoorn: Gemeente: ‘Gij zult sollicitatiefraude plegen!’

En dan nu de wekelijkse terugkoppeling...


WEKELIJKSE TERUGKOPPELING

Bestemd voor:
Loket Sociaal gemeente Apeldoorn
t.a.v.trajectregisseur [naam trajectregisseur]


WEEKVERSLAG WEEK 18

[1] Fulltime baan als magazijnmedewerker bij Wehkamp in Zwolle
Sollicitatie
[2] Word parttime magazijnmedewerker bij FedEx in Apeldoorn
Sollicitatie
[3] Consultant in Apeldoorn (via Unique)
Sollicitatie. Bij een Apeldoorns bedrijf. Welke bedrijf? Geen flauw idee, maar veel over gehoord, dus lijkt mij wel wat (haha).
[4] Chauffeur Biobakkerij Verbeek. B.V. Brummen (via Indeed)
Sollicitatie
Consulent werk & inkomen bij gemeente Doesburg
Afwijzing:
"Helaas ben je op dit moment niet de juiste kandidaat voor de positie."
Uitkeringsdeskundige AW in Arnhem
Afwijzing:
"Onlangs heb jij een assessment gemaakt voor de baan bij UWV. Helaas moeten we mededelen dat je deze niet hebt behaald. Op basis van jouw capaciteiten en competenties is gebleken dat de match met UWV niet groot genoeg is."
En dan nog even wat onzin:
"We begrijpen dat dit vervelend is en dat je graag aan het werk gaat. Daarom bieden we jou een aantal andere vacatures aan die wellicht interessant zijn. Als je op onderstaande link klikt, vind je alle vacatures van Unique!"
Want, is het nou een aantal andere vacatures of alle vacatures?


MAANDVERSLAG CONTACT MET UITZENDBUREAUS

Rapportagemaand april 2021

Vijf uitzendbureaus (Randstad, Tempo Team, Timing, Unique en YoungCapital) verzocht om een fysieke afspraak of een telefonisch consult. Naar verwachting zullen de afspraken in week 19 worden geprikt.

Tekst van het verzoek aan de uitzendbureaus:

Gemeente Apeldoorn legde in opdracht van gemeente Epe aan mij op dat ik één keer in de maand vijf uitzendbureaus bezoek. In verband met corona mag dat ook telefonisch. Ik moet maandelijks aan mijn trajectregisseur terugkoppelen en daarbij vermelden hoe het is gegaan en wie ik heb gesproken.

Kunt u voor mij een fysieke afspraak in Apeldoorn inplannen of anders een telefonisch consult?

Ik heb reeds een online account bij jullie.

Met vriendelijke groet,

Ray Heijder