Week 15 – 2021

Bijgewerkt: ma 28 juni 2021 - 11:07 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee
> Wekelijke terugkoppeling aan trajectregie

De trajectregisseur groeit in zijn rol en gaat nu niet alleen voor de titel 'Trajectregisseur van het Jaar' maar ook voor de innovatieprijs. Van het vermaledijde 'gemaakte afspraken' versus 'opgelegde verplichtingen' heeft hij iets geheel nieuws gefabriceerd: de gemaakte verplichting.

Misverstandje veroorzaakt door Ray Heijder: het misschien wel vruchtbare gesprek heeft afgelopen vrijdag al plaatsgevonden en was helaas vooralsnog vruchteloos!

Maar goed, schouders er dan maar onder en weer doorrr!!!

Want hij gelooft in mij, hij ziet toekomst in ons allebei!


E-mail trajectregisseur

Dag heer Heijder,

Allereerst wil ik aangeven dat ik het super vind dat je de gemaakte verplichtingen nakomt en ook de uitkomsten van je sollicitaties terugkoppelt.

Je merkt dus wat er van netwerken/solliciteren kan komen. Ik geloof erin als je eenmaal in gesprek bent met werkgevers jij je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Hopelijk heb je vrijdag een vruchtbaar gesprek en komt er iets moois uit. Lukt het niet, schouders eronder en weer door.

Met krachtige groet,

[naam trajectregisseur]


Weekoverzicht 'Traject naar werk' - RMF Heijder - week 15/2021

Sollicitatieactiviteiten

  1. Magazijn medewerker Picnic Apeldoorn (rechtstreeks)
  2. Planner Meldkamer Berging (Timing)
  3. Klantenservice medewerker GGD bron- en contactonderzoek (Timing)
  4. Kwaliteitsmedewerker Logistiek DHL (Arnhem)
  5. Job-alert ingesteld bij DHL

Follow-up n.a.v. eerdere sollicitaties

  1. Face-to-face kennismakingsgesprek bij Groene Hart Service Apeldoorn. Geen directe match, maar aandacht besteed aan nader invullen profiel. Vakbekwaam sloper (sollicitatie) afgewezen.
  2. Een heel prettig telefoongesprek gehad met Groene Hart Service Apeldoorn (naar aanleiding van sollicitatie naar vakbekwaam sloper) waarin ik het gevoel kreeg van oprechte belangstelling aan de andere kant. Dat blijkt ook wel uit de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek a.s. vrijdag. De betreffende functie zal het niet worden, maar we gaan samen verder kijken.
  3. Bericht dat sollicitatie koerier DHL 'on hold' is gezet ("Ik ben helaas al bezig met de sollicitatieprocedure van andere kandidaten."). In de gaten houden want de vacature staat nog gewoon online, dus hoezo al andere kandidaten?
  4. Afwijzing (telefonisch) voor (2x) uitkeringsdeskundige (via Unique). Men zoekt meer specifieke ervaring.
  5. Geen match: Medewerker spoelkeuken restaurant 't Zusje in Apeldoorn

https://www.burgerheid.nl/in-je-hemd-staan-in-de-bijstand/ray-doet-weer-mee/sollicitatieactiviteiten/