Tempo Team

Bijgewerkt: vr 7 mei 2021 - 12:24 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee
> Verplicht on tour bij uitzendbureaus

Maandelijks contact met Tempo Team Apeldoorn

7 mei 2021, via online contactformulier,

Gemeente Apeldoorn legde in opdracht van gemeente Epe aan mij op dat ik één keer in de maand vijf uitzendbureaus bezoek. In verband met corona mag dat ook telefonisch. Ik moet maandelijks aan mijn trajectregisseur terugkoppelen en daarbij vermelden hoe het is gegaan en wie ik heb gesproken.

Kunt u voor mij een fysieke afspraak in Apeldoorn inplannen of anders een telefonisch consult?

Ik heb reeds een online account bij jullie.

Met vriendelijke groet,

Ray Heijder


Vervolg op 8 mei 2021

Vanuit Tempo Team centraal waarbij gelijk blijkt dat Tempo Team deel uitmaakt van het monster Randstad (Ttg, internetmailbox TempoTeam <internet@tempo-team.nl> (verzonden door [naam medewerker]@randstadgroep.nl) wordt eigenlijk geen antwoord op de vraag gegeven:

Bedankt voor je interesse om via Tempo-Team aan de slag te gaan! Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

Een Tempo-Team account aanmaken. Na het doorlopen van alle stappen en het uploaden van je cv sta je automatisch bij ons in het systeem. Je kunt gemakkelijk solliciteren op elke vacature met behulp van de solliciteer button onderaan de vacature pagina. Vergeet geen job-alert aanzetten. Zo word je op de hoogte gehouden van vacatures in jouw buurt. Hier lees je meer informatie.
Flexibel werken wanneer jij wilt en wekelijks uitbetaald krijgen? Dat kan ook! Met Tempo-Team Go kun je je eigen uren inplannen. Op deze pagina kun je je aanmelden.
Liever digitaal contact? Dan raad ik je aan om telefonisch een afspraak te maken met een vestiging bij jou in de buurt. Vervolgens word je dan uitgenodigd voor een digitaal gesprek.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd.

Vervolgens gebeld met Tempo Team Apeldoorn op nummer 055-521 71 22 (om 11:56 uur)

Resultaat
Waarschijnlijk zit men al aan de #vrijmibo. Het vaste nummer is doorgeschakeld naar een mobieltje van een individuele medewerker die niet bereikbaar is, maar wel een handige tip heeft: even bellen met 055-521 71 22