Trajectregisseur van het Jaar

Bijgewerkt: vr 7 mei 2021 - 15:32 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee

Wekelijkse terugkoppeling 2021: week 18week 17, week 16, week 15, week 14

Het heeft een paar jaar morsdood voor de kast gelegen, de inspanningen voor de ondersteuning bij arbeidsinschakeling van Ray Heijder vanuit gemeente Apeldoorn. Die organisatie heeft meneer vooral de totaal ongewenste kant op geactiveerd: een soortement van sociaal-juridisch activist die de gemeente op de huid zit. Maar het lijkt erop dat er daar nu echt iemand de ambitie heeft - op het vinkentouw zit - om Trajectregisseur van het Jaar te worden.

De huidige trajectregisseur van Ray, trouwens ook al in 2018 en in 2019 en in 2020, belooft nu echt, echt, echt het volgende:

Weet ieder geval dat ik mijn best voor u ga doen om een betaalde baan voor u te vinden.

Rol pakken

Waarschijnlijk onder dwang van de Teamleider Werk & Inkomen en een juridisch medewerker van de eenheid Veiligheid en Recht, moet de trajectregisseur van Ray Heijder nu echt de rol pakken die hij nu echt moet pakken maar eigenlijk niet bij hem past. Hij is kennelijk zelf ten prooi gevallen aan de (onrechtmatig aangewende) doctrine 'alle arbeid is passend'.

Ongetwijfeld zou hij liever anders willen, maar Befehl is Befehl en anders uiteindelijk zelf in de bijstand met je social work opleiding op Hbo-niveau. De enige manier voor een trajectregisseur of een consulent werk om van Ray Heijder te worden verlost, lijkt het geluk om te worden overgeplaatst naar Werkbedrijf Lucrato.

Oh ja, meneer een baan aanbieden zou ook een manier kunnen zijn om van hem af te komen, maar kom maar eens op die gedachte!

De betreffende medewerker van gemeente Apeldoorn is maar een marionet in het louter door perverse, commerciële prikkels gedreven poppenspel van werving en selectie en gemeentelijke ondersteuning bij arbeidsinschakeling. De wereld van nepvacatures en van werkzoekenden die werkgevers stalken met een oneindige stroom aan (kansloze) sollicitatieactiviteiten omdat dit nu eenmaal moet van de gemeente vanwege de verzonnen sollicitatieplicht!

En toch hebben we hier vermoedelijk een Trajectregisseur van het Jaar!

Volg wekelijks mee wat de kandidaat voor deze titel zoal doet met telkens een 'krachtige groet'!