HANOS verstopt achter firewall van recruitment

Bijgewerkt: wo 8 september 2021 - 12:46 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee
> Sollicitatieactiviteiten

Dan schrijf je een open sollicitatie naar HANOS nadat je hebt gemerkt dat de uitzendbranche de toegang tot deze werkgever blokkeert, kom je ook via deze weg niet door de firewall van de recruitment heen. Het is dus niet mogelijk om rechtstreeks met de werkgever in gesprek te komen over mogelijkheden van arbeidsinschakeling. Beetje jammer toch weer.

De afzender van het bericht met afwijzing is: noreply@floydhamilton.nl. Dat verraadt dat HANOS zelf weinig met het afserveren van de kandidaat te maken heeft.

Floyd & Hamilton - floydhamilton.nl - beweegt zich op de raakvlakken van recruitment, marketing en IT. Een bont gezelschap van ervaren designers, developers, recruitmentprofessionals, projectmanagers, product owners en online marketeers die samen met opdrachtgevers bouwen aan recruitmentplatformen.

Met 'Beste R.M.F." is er zelfs geen moeite genomen om met een fatsoenlijke aanhef te komen. Waarschijnlijk omdat de afwijzing een standaard, routinematige handeling is door een junior opgesteld. Er is vast niet eens gekeken of Ray Heijder een match zou kunnen zijn.

Wat een brutaliteit dat iemand open solliciteert!


Beste R.M.F.,

Op 6 september solliciteerde je via een open sollicitatie naar een positie binnen HANOS. Bedankt hiervoor!

Helaas moeten we je meedelen dat wij op dit moment geen mogelijkheden hebben op het gebied waar jij naar op zoek bent. Als je er voor open staat, dan zouden wij graag jouw gegevens op willen nemen in de database, voor eventuele mogelijkheden in de toekomst.

Graag willen wij je vragen om onze website: www.werkenbijhanos.nl en onze Social Media kanalen (klik op onderstaande afbeeldingen) in de gaten te houden, om op de hoogte te blijven van actuele vacatures.

Wij danken je voor je interesse in onze organisatie en we wensen je heel veel succes met het vinden van een geschikte en leuke nieuwe job!

Met vriendelijke groet,

[...]
Junior Corporate Recruiter
HANOS