Sollicitatie Privacy Officer gemeente Nijmegen

Bijgewerkt: vr 25 juni 2021 - 18:04 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee
> Sollicitatieactiviteiten

Ray Heijder wil Privacy Officer worden bij gemeente Nijmegen.


Motivering voor ‘Wij zoeken een Privacy Officer ‘ bij gemeente Nijmegen

De afgelopen jaren ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in het aspect privacy, met name sinds het bestaan van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Verder heb ik mijzelf zeer uitgebreid verdiept in de Participatiewet, de Algemene wet bestuursrecht, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en lokale wet- en regelgeving van gemeenten. Ik leer dagelijks bij en ben zeer leergierig. Daarbij ben ik zelfredzaam.

Ik herken mijzelf in de vacature hoewel ik misschien niet helemaal aansluit op de functie-eisen.

Gelukkig stelt gemeente Nijmegen zich voor met de kernwaarde:

“Wij gaan ervan uit wat mensen wél kunnen. Vanuit dit perspectief zijn er voor iedereen kansen op een plek in de arbeidsmarkt.”

Met name op die kernwaarde doe ik hierbij een beroep.

Ik ben direct beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Ray Heijder
Vaassen


Vacaturetekst

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Wij zoeken een Privacy Officer

Standplaats: Nijmegen
Uren per week: 28
Salarisniveau: Schaal 9
Opleidingsniveau: Hbo, Hbo plus, Wo
Plaatsingsdatum: 24 juni 2021
Dienstverband: Vast

Aangenaam kennis te maken
WerkBedrijf is dé partner voor ondernemers in het Rijk van Nijmegen op het gebied van arbeidsbemiddeling voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Wij zijn sociaal en gericht op resultaat. Ondernemers bieden we een onderscheidend aanbod, dat bestaat uit een reële prijs, persoonlijk advies, risico-reductie en gemak. In ons handelen zitten de volgende kernwaarden verankerd:Iedereen is van waarde en verdient een plek in onze maatschappij. Wij gaan ervan uit wat mensen wél kunnen. Vanuit dit perspectief zijn er voor iedereen kansen op een plek in de arbeidsmarkt. Goede relaties zijn de sleutel tot succes. Goed samenwerken begint bij een relatie gericht op vertrouwen en wederkerigheid. Door nauw samen te werken en te kijken naar de mogelijkheden, maken we maatschappelijk verantwoord ondernemen mogelijk en gemakkelijk.
We zijn een lerende organisatie die ook kritisch kijkt naar zijn eigen processen. We hebben veel kennis in huis op verschillende vakgebieden. Deze kennis delen we graag intern en extern. We streven naar korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen.

Wat zoeken wij?

WerkBedrijf zoekt een Privacy Officer voor 28 per week (red. 28 wat?)

Als Privacy Officer ben je de spin in het web op het gebied van privacy binnen de organisatie. Je treedt op als informatiebeveiligingsadviseur voor het management bij nieuwe ICT-voorzieningen en bij ingrijpende veranderingen in de ICT-infrastructuur. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen, vernieuwen en herzien van het organisatie brede informatiebeveiligingsbeleid en de daaruit voorvloeiende plannen. Je coördineert en adviseert bij beveiligingsincidenten en treedt zo nodig op bij calamiteiten. Je initieert periodieke beveiligingsaudits, risico-, afhankelijkheids- en kwetsbaarheidsanalyses, bent op de hoogte van ontwikkelingen op jouw vakgebied en komt zo nodig met voorstellen voor aanvullingen of verbeteringen.

Je zet informatiebeveiligings-bewustzijnsprogramma’s op en adviseert over voorlichting en training van gebruikers in het correct opgaan met informatie(systemen). Je controleert de werking en de naleving van het informatiebeveiligingsbeleid en de daaruit voortvloeiende maatregelen en rapporteert daarover aan de portefeuillehouder.

Je hebt:

  1. een voor de functie relevante afgeronde HBO of WO opleiding;
  2. werkervaring als bedrijfsjurist (pré);
  3. kennis of werkervaring hebt op het terrein van privacywetgeving (pré);
  4. de ambitie om je te specialiseren op het terrein van privacywetgeving.

Je kunt:

  1. planmatig werken en beschikt over analytisch denkvermogen;
  2. helder communiceren, adviseren en rapporteren
  3. ondersteunen op projecten maar ook projecten leiden;
  4. “verbinden” en maakt gemakkelijk contact met collega’s en samenwerkingspartners;
  5. je verplaatsen in anderen en tegelijkertijd mensen overtuigend meenemen in jouw verhaal.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Als Privacy Officer vorm je samen met je collega’s data analisten informatievoorziening, financieel adviseurs, kwaliteitsmedewerkers en contractbeheer het team Geld & Goed (Financiën en Kwaliteit). Dit creatieve en ambitieuze team ondersteunt directie, MT en de uitvoeringsorganisatie om efficiëntie en het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening continu te verbeteren. Daarnaast werken we nauw samen met de teams Project & Advies, Mens & Markt en Administratie. Onze werksfeer is informeel. Plezier hebben en uitblinken in je werk staat centraal.

Wat bieden wij:

Arbeidsvoorwaarden conform CAO SGO binnen schaal 9 met een minimum salaris van € 2756,- en een maximum salaris van € 4048,- bij een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt Werkbedrijf Rijk van Nijmegen een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05 %. Jij bepaalt op basis van je persoonlijke wensen hoe je dit budget besteedt. Je werkt in een organisatie die volop in ontwikkeling is met enthousiaste collega’s die graag met elkaar samenwerken. Er is veel vrijheid voor eigen initiatief en ruimte voor persoonlijke groei en opleiding. Je krijgt de kans om onderdeel te zijn van een prachtig maatschappelijk relevant bedrijf dat voortdurend aandacht heeft voor innovatie.

Overige informatie:

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marc Peters, Ciso van Team Geld & Goed: 06 27 82 57 29.

Interesse?

Reageer zsm maar uiterlijk op 10 juli 2021 door op de sollicitatiebutton te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.