Experimentele sollicitaties ‘Passende arbeid’

Bijgewerkt: di 1 juni 2021 - 16:47 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand
> Ray doet weer mee
> Gedragsexperiment ‘Passende arbeid’

Het is een zeer discutabel bedenksel van gemeenten bij de uitvoering van de Participatiewet: 'alle arbeid is passend'. Maar als we nu eens via een gedragsexperiment met die onzalige uitspraak meegaan, wat komen we dan tegen? Weet je wat? We doen het, samen met Ray Heijder.

Volg op deze pagina de experimentele sollicitaties met de standaard motivatiebrief van het gedragsexperiment 'Passende arbeid'.


29 mei 2021 - Fietsbezorger Coolblue Apeldoorn
Status: SOLLICITATIE


20 mei 2021 - Terrein- & Groenmedewerker TopParken Beekbergen
Status: AFWIJZING
"Hartelijk dank voor jouw belangstelling in onze organisatie en jouw sollicitatie voor de functie Terrein- & Groenmedewerker. Wij hebben op deze vacature een flink aantal reacties ontvangen. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt en onze keus is hierbij helaas niet op jou gevallen. Wij willen je graag danken voor de tijd die je in deze sollicitatie hebt gestoken en de belangstelling die je in ons bedrijf hebt getoond. We wensen je veel succes bij jouw verdere sollicitaties."


20 mei 2021 - Commercieel bezorger Stella Fietsen Nunspeet
Status: AFWIJZING
"Beste sollicitant, Hartelijk dank voor jouw interesse in Stella Fietsen en de functie van Koerier/Bezorger/Commerciële bezorger. Ik heb een selectie gemaakt uit de binnengekomen sollicitanten en jouw gegevens bekeken. Hieruit is gekomen dat ik heb besloten om jou niet uit te nodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Mijn reden van niet uitnodigen is kan onder andere zijn doordat jouw opleiding en/of ervaring onvoldoende aansluiten of dat wij andere sollicitanten beter passend vinden bij wat wij zoeken. Ik wil je nogmaals bedanken voor de genomen moeite en veel succes wensen met het verder zoeken naar een leuke nieuwe baan."


20 mei 2021 - Chauffeur Brezan Apeldoorn
Status: AFWIJZING
"Wij hebben een selectie gemaakt uit de kandidaten die zich hebben aangemeld voor deze vacature. Helaas moeten we u mededelen dat u niet tot deze geselecteerde kandidaten behoort. Wij zullen niet verder ingaan op uw sollicitatie."