Oké, douw er maar doorheen dan!

Bijgewerkt: vr 19 maart 2021 - 21:38 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand

Als gemeente Apeldoorn dan per se haar zin wil doordrijven en zich daarbij niets aantrekt van de belanghebbende, dan moet ze het plan van aanpak er eenzijdig maar doorheen douwen. Dan zien we elkaar wel bij de commissie voor de bezwaarschriften en eventueel (weer!) bij de rechter.

Reactie op concept plan van aanpak

Geachte heer [trajectregisseur],

Met enige positieve verbazing ontving ik zojuist al het door u opgestelde concept plan van aanpak.
Wow, wat snel, dacht ik en: hoe kan die man dat in zo'n tempo?

Als snel sloeg mijn stemming om in een grote zucht:
De geschiedenis heeft zich herhaald: weer het standaard formatje er doorheen douwen zonder enige aantoonbare inbreng van belanghebbende. Dan kan dat inderdaad ook vrij rap uit de computer komen rollen.

Aangezien een gesprek van anderhalf uur, waarvan u de volledige transcriptie nog zal ontvangen van mij, niet heeft mogen leiden tot het opnemen van mijn argumenten in het plan van aanpak, zelfs niet in de minste mate, mag ik ervan uitgaan dat het volstrekt geen zin heeft om verder nog iets voor het besluit aan te leveren. Wij gaan er samen niet uitkomen.

Daarom kunt u wat mij betreft het besluit nu namens het college van burgemeester en wethouders van Epe definitief eenzijdig opstellen en dan zie ik het wel tegemoet.

U weet wat er daarna gaat gebeuren.

Hoogachtend,

R.M.F. Heijder
Vaassen