De valstrik voor Ray is uitgezet

Bijgewerkt: za 12 juni 2021 - 23:37 uur

> Start
> In je hemd staan in de bijstand

Terwijl Ray Heijder voorbereidingen heeft getroffen om het verwerpelijke besluit van gemeente Epe als bestreden besluit te laten schorsen door Rechtbank Gelderland, zet de onrechtmatig handelende ambtenaar a.k.a. trajectregisseur de valstrik voor Ray Heijder.

De trajectregisseur start voortvarend met zijn deel van de nepafspraken van 9 februari 2021. De bedoeling hiervan is dat deze valstrik ontstaat: de gemeente houdt zich wel aan het besluit en meneer Heijder kennelijk niet zodat zijn bijstandsuitkering straks kan worden gekort of beëindigd. Dat is sowieso het doel van het doorgedouwde, onrechtmatige plan van aanpak: Ray Heijder moet in opdracht van gemeente Epe eindelijk na vijf jaar eens ergens op gepakt kunnen worden en geneutraliseerd. Anders gaat hij maar door.

Nou ja voortvarend... net als de trajectregisseur van een paar jaar geleden een beetje linkjes sturen en nota bene in de richting van een ICT'er de tip geven: Zoek op 'werken bij' via Google.

Wow, wat een begeleiding! We zijn in al die jaren geen reet opgeschoten!

Hoge drempel

Heel irritant dat er door de trajectregisseur met vertrouwelijke berichten wordt gewerkt. Dit werpt een hoge drempel op.

Je moet zodoende over een pop-based e-mailcliënt beschikken (web-based zoals Gmail werkt niet) en lopen klooien met een lastig wachtwoord dat je via sms binnenkrijgt.

Vacaturelinks