Blogs

Bijgewerkt: wo 16 juni 2021 - 11:37 uur

Onverwacht verderf waaraan niemand zal ontsnappen
We leven in een tijd waarin door een onzichtbare hand geleidelijk wordt voorgesorteerd op de fase waarin de mensheid zal zeggen: 'het is alles vrede en veiligheid'. Dat lijkt mooi, maar vervolgens zal een onverwacht verderf de mensheid overkomen waaraan niemand zal ontsnappen.

Vrijheid vereist een plaatsvervangend offer
Vrijheid is heel duur, op elk gebied. Er moet altijd voor worden betaald door een zwaar offer te brengen. Een plaatsvervangend offer ten koste van één leven, maar meestal van veel meer stervelingen.

Het nieuwe mondkapje van de keizer
Koning, keizer, admiraal, een mondkapje dragen ze allemaal. Met dat in gedachte ontbood keizer Covid de Negentiende twee kleermakers uit zijn rijk.

Het mondiale mondkapjesexperiment
Als je een beetje wakker en alert bent, dan heb jij het ook allang door: we zijn als burgers proefdieren in een wereldomvattend experiment. Dat is al een hele tijd aan de gang, maar het mondiale mondkapjesexperiment ligt er nu wel heel dik bovenop. En inmiddels is het volgende al in aantocht: het vaccinexperiment.

Nee Nebukadnessar!
Mark Rutte en Co kunnen hun tirannie er alleen doordrukken doordat vooral het volk (de burgerheid) zichzelf aan het verraden is door slaafs door de knieën te gaan en zelfs om het dictaat mondkapjesplicht te smeken.