The Good, the Bad and the Ugly

Bijgewerkt: vr 14 mei 2021 - 12:24 uur

> Start
> AVG-verzoeken in de praktijk
> Gemeente Epe stribbelt onnodig tegen

Het tekent zich steeds scherper af, de problematische driehoeksverhouding met Ray Heijder, gemeente Apeldoorn en gemeente Epe, respectievelijk The Good, The Bad and The Ugly.

Ray Heijder The Good ligt al sinds maart 2016 tegen wil en dank in de clinch met The Bad gemeente Apeldoorn. Dat kan helaas niet anders doordat de uitvoering van de Participatiewet voor inwoners van de gemeente Brummen en gemeente Epe is uitbesteed aan Samen055. Ray woont in Vaassen (Epe).

Schlemiel gemeente Epe

The Ugly gemeente Epe is in de gehele challenge die Ray Heijder al vijf jaar aangaat steeds meer de schlemiel, de stakker die zich door gemeente Apeldoorn laat piepelen. Dit wordt opnieuw en pijnlijk geïllustreerd in de kwestie 'Een documentje in de branding'.

En wel hierom is gemeente Epe echt the Ugly van het stel:

  1. Het door Ray Heijder betwiste document is niet eens van de hand van gemeente Epe, maar van gemeente Apeldoorn;
  2. Het betwiste document bevindt zich waarschijnlijk niet eens in het dossier bij gemeente Epe, maar in dat bij gemeente Apeldoorn;
  3. Gemeente Epe heeft telkens de (over)last van door Ray ingediende AVG-verzoeken en de daaropvolgende bezwaar- en beroepsprocedures;
  4. Gemeente Epe moet in de buidel tasten voor het betalen van dwangsommen aan Ray Heijder;
  5. Gemeente Apeldoorn komt als dader en agressor steeds overal zonder kleerscheuren mee weg.

Dé probleemrelatie

Terwijl het steeds door framing (valse beeldvorming) lijkt dat Ray Heijder de veroorzaker is van problemen, wringt in werkelijkheid de schoen tussen de opdrachtgevende gemeente Epe en uitvoerende gemeente Apeldoorn.

Dat wil er bij de twee 'dames' maar niet in, alleen Ray Heijder snapt dat.

Daarom heeft hij op 14 april 2020 een aanvraag ingediend voor een maatwerkvoorziening gericht op de oplossing van het probleem.

En je raadt het al... daar willen beide gemeenten niets van weten.

Door die houding is er een heleboel gedoe ontstaan over die aanvraag en ook dat wordt momenteel weer uitgevochten bij de rechtbank.

En ook dat raad je al... daarvoor draait the Ugly gemeente Epe eveneens voor op en niet the Bad gemeente Apeldoorn.

The Good, The Bad & The Ugly